vrijdag 28 februari 2014

En wij zijn weg

vintage ski poster. Austia, The door to wintersport. circa 1950


Tot binnen een weekje!

Meer vintage skiposters zien? Hier heb je een hele verzameling :-)

dinsdag 25 februari 2014

Inspiratie



Niets zaliger dan met een nieuw blad beginnen...en nu onze verhuisplannen zeer concreet beginnen worden worden ook de vele nieuwe inrichtmogelijkheden ruimschoots afgewogen en bekeken...Scandinavische stijl, veel wit, ruw hout, industriële elementen, authentieke tegels...er staat zoveel op mijn verlanglijstje. En pinterest is dan de meest fantastische tool die er bestaat om je ideeën vorm te geven. Een speeltuin voor mensen die geïnspireerd willen worden...urenlang kan ik verdwalen tussen de honderdduizenden pins...op een reis die nooit eindigt. En raar maar waar na een avondje pinnen loop ik letterlijk over van de creativiteit en bedenk ik me dat ik gewoon zo hard 48 uren in mijn dag nodig heb om al mijn wilde plannen uit te voeren.

De foto heb ik gepind en komt van de blog a house in the hills. Meer pins zien? Je kan mij volgen op mijn pinterestpagina.

zaterdag 22 februari 2014

Lentekriebels



Een winter hebben we niet echt gehad maar dat neemt niet weg dat ik uitkijk naar de lente. En heb gewoon zo hard het gevoel dat deze nu al begonnen is. Net op tijd dat deze laarzen mijn richting uitkwamen. Dus maartse buien en aprilse grillen...I'm prepared :-)  

zondag 16 februari 2014

Op een mooie zaterdagochtend...











Op een mooie zaterdagochtend kregen we de opdracht van onze makelaar om ons huis voor 9 uur te verlaten en best niet voor half één terug te komen...aangezien ons huis deze week te koop hadden gezet en er een tiental geïnteresseerden wouden langskomen. Dus wij naar Brussel. Om te beginnen met een lekker ontbijtje in Bar du matin en daarna tikkertje te gaan spelen op de grote markt en manneke pis een bezoekje te brengen tussen de horden Japanners. Zalig gepikte momenten... om dan lekker gezellig een soepje te gaan eten en daar het verlossende telefoontje te krijgen dat ons huis verkocht is! Het is dus een feit: eind juni gaan we nieuwe horizonten verkennen en vanaf dan gaan onze avonturen verder in Vilvoorde...maar no worries...het blogadres blijft hetzelfde :-)  

dinsdag 11 februari 2014

Topadresje



Als ge
a. toevallig in het Gentse zijt
b. free wifi nodig hebt
c. dringend een shot cafeïne nodig hebt
d. cadeautjes wilt scoren
Eén adres: Clouds in my coffee!!!!

Toevallig op een doordeweekse werkdag ontdekt en al direct een plaats veroverd in mijn 'inspirerende place-to-be lijstje' Kan ik zo vrolijk van worden...computerke aan, koffie erbij en werken geblazen...life is good.

zondag 2 februari 2014

Mueslikoekjes





Zo simpel...maar zo lekker. Echt een aanrader om met de kindjes te maken. De ingrediënten heb je meestal standaard in de voorraadkast staan en binnen het half uurtje heb je vers gebakken koekjes. Het recept komt van SOS Piet

Voor een 20-tal mueslikoekjes

200 gr muesli
200 gr suiker
120 gr zelfrijzende bloem
120 gr boter
2 el kandijsiroop
2 el water

Meng de suiker, muesli en bloem
Smelt de boter en voeg de kandijsiroop en het water toe
Voeg het botermengsel bij de muesli
Vorm bolletjes deeg en druk ze plat met een lepel
zet 20-25 minuutjes in een voorverwarmde oven van 150 graden

En niet vergeten...zet u een lekker kopke koffie voor erbij :-)

Smakelijk